13 januari, 2015

0tid Bemanning

bemanning


Med 0tid bemanning har du hela arbetsflödet, från bokning till schema och tidrapport som sköts direkt i systemet. Nolltids enkelhet och dokumentering som finns gör att alla lär sig att använda det i verksamheten. Systemet är flexibelt och kraftfullt.

Möjlighet att koppla på färdskrivartider finns och ger en bra och tydlig möjlighet att jämföra tidrapporter mot vad färdskrivaren registrerat. Nolltid smälter snabbt in och integreras enkelt i er verksamhet.

Att ha en bra översikt över sitt företag är en väldig viktig punkt och det får du såklart i nolltid. I vårt system får du en klar och tydlig översikt både på övertider, men även undertider. Kombinerat med enkelheten i systemet får du lätt en balans på de här två faktorerna för att optimera vinsten i ert företag.

Schemaläggningen är nolltids hjärta. Vårt system räknar åt dig och minskar felfaktorerna drastiskt. Dubbelbokningar visas tydligt och schemat kan till och med föreslå personal och fordon åt dig, rangordnat med lämpligast val överst. I dessa fall den personal som mest timmar kvar (TK) att arbeta den aktuella månaden och fordon med minst timmar i trafik (TT).

 

Funktioner Lots

 

Social Network Widget by Acurax Small Business Website Designers